Perhe ihasteli haukkaa – seuraus oli kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa asuva Douglas Wong oli saanut setänsä, tätinsä ja serkkunsa hänen luokseen kylään. He olivat grillanneet ulkona kun he olivat yllättäin huomanneet lähellä lentelevän haukan. Wong kuvasi haukkaa, mutta ei voinut kuvitellakaan mitä se tulisi seuraavaksi tekemään.

Haukka kiertää muutaman kerran ympyrää terassin edessä kunnes se alkaa lentämään kohti illallistavaa seuruetta. Kun haukka lentää lähemmäs taloa Wong huomaa, että se on saanut kynsiinsä käärmeen.

Videolla nähdään miten haukka lentää terassia kohti ja pudottaa käärmeen suoraan ihmisten sekaan. Käärme kiemurtelee hädissään terassilta pois ja koko suku huutaa kauhusta.

Osa videon nähneistä on kritisoinut, että video olisi tekaistu jonkinlaisella kauko-ohjattavalla tekohaukalla ja käärmeellä. Wong vakuutti kuitenkin Daily Mail -lehdelle antamassaan lausunnossa, että tilanne oli täysin aito.