Salama tappoi 19 lehmää Yhdysvalloissa – ja Norjassa yli 300 poroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjassa ihmeteltiin taannoin yli 300 poron samanaikaista kuolemaa, nyt Yhdysvalloissa puolestaan lähes 20 karjaeläimen menentymistä. Tuore tapaus sattui sunnuntaina 28. elokuuta Texasin Hallsvillessa. Paikallisella karjatilalla kuoli samanaikaisesti 19 lehmää.

Eläinten uskotaan kuolleen salamaiskun seurauksena. Ukkonen iski paikallisen KLTV-uutiskanavan mukaan lehmien suojapaikkana toimineeseen puuhun.

– Yhtäkkiä salama iski taivaalta ja lehmät vain kaatuivat paahan, silminnäkijä Victor Benson kuvailee.

– Kutsuin eläinten omistajan paikalle. Hän totesi, ettei tapaus ole normaali, mies jatkaa.

Karjaeläinten samanaikainen joukkokuolema myrskyn seurauksena ei ole ainoa laatuaan. Mashable-sivuston mukaan vastaavanlaisia tapauksia kantautui toukokuussa kahden vuorokauden sisällä Yhdysvaltojen Missourista ja South Dakotasta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat