Steve-O kiidätetty sairaalaan – kuvat stunttiturmasta levisivät verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-ryhmään kuuluva Steve-O julkaisee hurjapäisiä temppuvideoita nettiin. Nyt mies on toimitettu sairaalaan pilalle menneen rullalautahypyn takia. Hänen jalkansa murtuivat tempussa. 42-vuotias Steve-O hyppäsi rullalaudallaan puisen laatikon päältä, kun henkilöauto ajoi laatikon läpi.

Temppu onnistui kaksi kertaa, mutta kolmannella yrityksellä jokin meni vikaan ja Jackass-tähti laskeutui väärin maahan. Hänen oikea nilkkansa murtui kolmesta kohtaa ja meni pois sijoiltaan ja vasemmasta jalasta murtui kantapää. Miestä hoidettiin leikkausten avulla.

Steve-O seurusteli talvella kolme kuukautta tatuointitaiteilija Kat Von D:n kanssa. Suhde loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Mies on nykyään raitis vegaani, ja keskittyy eläinten oikeuksien parantamiseen. Steve-O:n oikea nimi on Stephen Gilchrist Glover.