Jos kaikki ihmiset yhtäkkiä katoaisivat – pysäyttävä video paljastaa seuraukset

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Maapallon vaarallisin asukas on tunnetusti ihminen, joka on pyrkinyt jo vuosisatojen ajan valjastaa kaikki planeetan resurssit ja luonnonvarat hyödykseen. Nykymenolla olemme tuhoamassa maapallomme lopullisesti, mutta miten kävisi, jos ihmiset yhtäkkiä katoaisivat maan päältä kertaheitolla.

Uber Factsin video kertoo oman näkemyksensä seurauksista, jotka ihmiskunnan katoaminen aiheuttaisi. Videon mukaan viimeinenkin sähkövalo sammuisi jo tuntien kuluttua, koska sähköntuotanto lakkaisi.

Kuukauden kuluessa ydinvoimat tuhoutuisivat ja aiheuttaisivat massiivisen ydintuhon tappaen syöpään valtavan määrän maapallon eläimiä. Vuoden kuluttua satelliitit putoaisivat Maahan. 30 miljoonan vuoden kuluttua ihmiskunnasta ei olisi enää jäljellä mitään merkkejä.