Justin Bieber rahattomana Subwayssa – fani joutui maksamaan ruoat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber ei ole aina käyttäytynyt välttämättä kovinkaan mallikkaasti, mutta hänellä on silti suuri liuta faneja, jotka tukevat häntä ja pysyvät aina nuoren miehen rinnalla. Nyt eräs Belieber auttoi laulajatähden pulasta kun miehellä ei ollutkaan rahaa maksaa ostoksiaan.

Justin Bieber oli mennyt West Hollywoodissa nälkäisenä Subway-ravintolaan. Mies oli tilannut leipänsä tavanomaiseen tapaan, mutta maksun tullen ruoan saaminen olikin jäädä kesken. Kassalla korttikone oli hylännyt tähden pankkikortin, mikä oli aiheuttanut miehelle nolon tilanteen.

Bieber ei ollut varautunut siihen, että hänen korttinsa ei olisi toiminut, minkä vuoksi miehellä ei ollut käteistä mukana. Ravintolan jonossa oli poptähden onneksi ollut yksi avokätinen fani, joka oli tullut apuun maksamaan miehen ostokset. Fanin maksettavaksi tuli Daily Mail -lehden mukaan täysikokoinen leipä, neljä maitoa ja muutama keksi.