Lapsenlapsi voitti olympiakultaa – isovanhempien reaktio leviää verkossa

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

18-vuotias uimari Kyle Chalmers edusti Rio de Janeirossa järjestetyissä kesäolympialaisissa Australiaa. Ennakkosuosikeista huolimatta jännittävän kisan loppusuoralla Chalmers onnistui uimaan itselleen miesten 100 metrin vapaauinnissa kultaa.

YouTube
YouTube

Olympic-kanavan julkaisemalta YouTube-videolta pystyy jälkikäteen näkemään miten tiukka kisa oli. Chalmers onnistui nousemaan porukan hänniltä aivan loppusuoralla. Tätä videota selkeästi suositumpi on kuitenkin video, jossa nähdään Chalmersin isovanhemmat kotisohvalla riemuitsemassa lapsenlapsen voitosta.

Kyle Chalmersin isovanhemmat katsovat kotona jännittävää kisaa ja kannustavat poikaa. Isovanhempien reaktio on kultaakin kalliimpi kun he riemuitsevat ja alkavat itkemään onnesta nähdessään televisiosta lapsenlapsen uivan tiensä olympiakultaan.