Jos koulussa nukuttaa – toimisiko tämä keino opettajan harhautukseen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen on varmasti joskus nukkunut, tai vähintään nuokkunut kesken oppitunnin. Lyhyeksi jääneiden yöunien jälkeen pulpetin kova pinta saattaa houkutella lepäämään kuin pehmein sänky, mistä opettajat eivät tietenkään ole mielissään.

Instagram-käyttäjä Zach King esittelee tuoreella videollaan parodiana ovelan keinon, joka voisi tehdä tunnilla nukkumisesta helpompaa. Videon alussa näyttää siltä kuin nuori mies istuisi valppaana pöytänsä takana. Kameran liikkuessa totuus kuitenkin paljastuu.

Zach on asettanut pulpetille eteensä kuvan, joka esittää häntä istumassa hereillä tunnilla. Tosiasiassa nuorukainen on nukkumassa kuvan takana. Valitettavasti keino ei osoittaudu järin toimivaksi siinä vaiheessa, kun Zach herää kesken uniensa. Todellisuudessa yksikään opettaja tuskin on niin huononäköinen, että tällainen keino menisi läpi.

When I'm bored in class. ? #backtoschool #study #class

Video, jonka Zach King (@zachking) julkaisi