Mies tatuoi Donald Trumpin kehoonsa – tähän ei moni kykenisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tatuointialan ammattilaiset ovat neuvoneet ihmisiä harkitsemaan tarkkaan ihoonsa otettavia kuvia ja niiden pitkäaikaista merkitystä. Esimerkiksi tatuointiartisti Megan Massacre on muistuttanut pariskuntia rakkaustatuointien olevan huono idea, mikäli ihoonsa ottaa toisen henkilön nimen tai kasvokuvan.

Floridalainen mies on ottanut rakkauden nimissä presidenttiehdokas Donal Trumpin kasvokuvan ihoonsa. Hän on varma republikaaniehdokkaan voitosta ja kannustaa ihailemaansa miestä suuresti. Tatuoinnin tekeminen kesti 13 tuntia ja siihen käytettiin 20 eri värisävyä. Mies aikoo kantaa kuvaa kehossaan ylpeydellä, vaikka Trump häviäisi presidenttitaiston.

– Rakastan tatuointeja ja Trumpia. Jopa Trumpia vastustavat ihmiset ovat kehuneet tatuointia, asiakas kertoo.