Nettiraivo repesi Amazon-verkkokaupasta – asiakkaat luulivat tilanneensa huonekaluja

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amazon-verkkokaupan asiakkaat ovat raivostuneet tilattuaan pöytiä ja tuoleja, jotka osoittautuivat huomattavasti odotettua pienemmiksi. Hasegawa-huonekalut osoittautuivat nimittäin normaalikokoisten tuotteiden sijaan nukkejen ja lelufiguurien rekvisiitaksi.

Verkkokaupan tuotekuvauksessa ilmoitettiin tuolien ja pöytien oikea koko, mutta asiakkaat eivät ilmeisesti olleet tajunneet lukea sitä. 10 dollaria maksaneet huonekalut näyttävät kuvissa hämäävästi normaalin kokoisilta. Sekaannuksesta raivostuneet ihmiset ovat kirjoittaneet tuotesivulle vihaisia arvosteluja.

– Tunnen oloni harhaanjohdetuksi. Luulin kyseessä olevan oikea pöytä ja tuoli pienoismallien sijaan, yksi yhden tähden arvostelun antaneista kuvailee.

Arvosteluista otetut ruudunkaappaukset levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa Twitter-käyttäjä Summertime Skeletonin jaettua ne sivustolla. Kaikki tuotearvostelut eivät ole kuitenkaan negatiivisia. Osa kommentoijista kuvailee pöytiä ja tuolia juuri sopivan kokoisiksi keräilemilleen toimintafiguureille.