Venäjältä uusi povipommi – kaksi vetonaulaa 30 senttiä leuan alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallien maailmassa muhkeat kurvit ovat yleensä tärkeämmät kuin varsinaiset mallin mitat, ja myös Venäjältä on tullut tähän sarjaan useita kaunottaria. Tuorein Yhdysvalloissa uraa yrittävä povipommi on Anastasia Kvitko, joka on nyt kuvattu viettämässä iltaa West Hollywoodissa.

Venäjällä malliuraa tehnyt Anastasia Kvitko on aiemmin kerännyt julkisuutta lähinnä sosiaalisessa mediassa, sillä hän on julkaissut jo pitkään rohkeita poseerauksiaan esimerkiksi Instagramissa. Kurveillaan Anastasia jättää taakseen valtaisan joukon glamourmalleja.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

I love to take a bottle of @h2rOse #tastetheroses when I'm going to the beach☀️

Kuva, jonka Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) julkaisi

Thank you so much for these beautiful roses from @the.million.roses.us ?

Kuva, jonka Anastasia Kvitko (@anastasiya_kvitko) julkaisi