Leonardo DiCapriolla tarkka naismaku – mallirakkaat kuin samasta puusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on tunnettu vaaleasta naismaustaan. Miehen naismaku on jopa niin tarkka, että jokainen hänen tapailemansa nainen on lähes aina vaalea malli, minkä vuoksi he näyttävätkin vieretysten todella paljon toisiltaan.

41-vuotiaan näyttelijän naismaku on pysynyt samana siitä huolimatta, että mies on itse ikääntynyt. Mies on saattanut vuosien varrella heiman vanhentua, mutta hänen vierelleen on kuitenkin aina löytynyt vaalea hieman yli 20-vuotias mallikaunotar. Viimeisimpänä mies onkin nähty 23-vuotiaan Nina Agdalin kanssa.

Miehen tyttöystävistä tehtävä kuvallinen luettelo on melko hupaisaa katseltavaa. Vaaleat mallit tuntuvat kuin yhdeltä ja samalta naiselta, minkä vuoksi moni voisikin epäillä sitä, että näyttelijä on edes huomannut vaihtaneensa tyttöystävää välissä.

LBB ???☀️

Kuva, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi

On the road againnnnn always traveling in sweats ? my favorite @balr

Kuva, jonka Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) julkaisi

Shipwrecked! Don't send help.

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi

#tb @si_swimsuit ?

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi

Nova campanha Nature Journey de outono da @colccioficial #bemorenature #bemorecolcci? New @colccioficial campaign.

Kuva, jonka Gisele Bündchen (@gisele) julkaisi