Samsung pahassa pulassa – kaikki Galaxy Note 7 -puhelimet palautettava?

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen, että vuoden odotetuimpiin älylaitteisiin lukeutuva Samsungin Galaxy Note 7 on joutunut ongelmiin, kun yksi laite räjähti vielä tuntemattomasta syystä. Siksi laitteen toimitukset pantiin heti jäihin. Nyt digimaailmasta kantautuu tietoja, joiden mukaan yhtiön ongelma voisi olla paljon suurempi.

Yophap-uutistoimiston mukaan viiden matkapuhelimen akku olisi syttynyt tuleen ja räjähtänyt kesken latauksen.

Nyt The Korea Herald uutisoi Samsungin harkitsevan kaikkien Galaxy Note 7 -puhelinten takaisinvetoa, eli laitteet olisi palautettava. Vastaavaa ei ole koskaan aiemmin tapahtunut. Lehden mukaan Samsung valmistautuu julkistamaan takaisinvedon tänä viikonloppuna. Yhtiö ei ole vielä kommentoinut asiaa.

Samsungin uutuuspuhelimen oli määrä saapua Suomen markkinoille syyskuun alussa. Pitkään odotetussa Galaxy Note 7 -laitteessa on muun muassa käyttäjän hänen silmistään tunnistava infrapunaskanneri ja huipputurvallinen Secure Folder -kansio.