Space X -raketin räjähdys videolle – maisema muuttui tulimereksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avaruuteen satelliitteja ja muuta hyötykuormaa toivottavasti tulevaisuudessa kuljettavat Space X -raketit ovat kokeneet tähän mennessä monia onnistumisia ja epäonnea. Eilen vuorossa oli viimeksi mainittu, kun yksi raketeista räjähti yllättäen kesken testaamisen.

Space X -rakettia testattiin laukaisualustalla Cape Canaveral, kun raketin yläpäässä tapahtui yllättäen jotain odottamatonta, joka johti koko raketin räjähtämiseen.

Nyt verkossa on julkaistu ensimmäinen lähietäisyydeltä kuvattu video räjähdyksestä, joka täytti koko maiseman yhdellä suurella tulimerellä. Räjähtäneen raketin lastina oli Facebookin 95 miljoonan arvoinen satelliitti, jonka oli määrä tarjota verkkoyhteyksiä maailman köyhille osana Internet.org -projektia.