Teini sammui vessanpöntölle – äidin kosto muistetaan ikuisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty esimerkkejä lukuisista taitavista ja erikoisista syntymäpäiväkakuista, mutta Abbi Price -nimisen teinin saama leivonnainen vie niistä kaikista voiton. Tytön äidin tekemän kakun inspiraationa toimi hänen nolo hetkensä liiallisen alkoholinkäytön seurauksena.

Syntymäpäiväkakku esittää Abbia nojaamassa vessanpöntön päälle. Pöntön istuin on laskettu tytön pään päälle. Kakun inspiraationa toimi tilanne, jossa Abbi oli viettänyt tuntikausia vessassa sukulaisten ja ystävien kanssa vietetyn illan seurauksena.

Abbi kertoo Buzzfeed-sivustolle hänen äitinsä uhanneen, että näky tulisi päätymään hänen 18-vuotispäivänsä kakkuun. Tyttö ei kuitenkaan osannut arvata, kuinka yksityiskohtainen ja näyttävä leivonnaisesta tulisikaan. Leipomosta tilatun kakun tekemiseen menikin kokonainen viikko.

Abbin jakoi myöhemmin Twitterissä kuvasarjan kakustaan ja sen inspiraationa toimineesta otoksesta. Viesti on ehtinyt keräämään parin vurokauden sisällä jo yli 20.000 uudelleentwiittausta ja lähes 60.000 tykkäystä.