Lea Michele ilmestyi rannalle – upea näky uimapuvussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-hittisarjasta tunnettu kaunotar Lea Michele poseerasi juuri tuoreen Women’s Health -lehden kannessa täysin alastomana. Taannoin näyttelijä ja kirjailija paljasti sosiaalisessa mediassaan millaista kivunsietokykyä hänen kauneudenhoitorutiininsa vaativat.

Eilen Lea kuvattiin uima-altaalla Malibussa, jossa hän nautiskeli aurinkoisesta päivästä.

29-vuotias Lea Michele julkaisi äskettäin Snapchat-kanavallaan videoita, joissa nainen joutuu sietämään hieman kipua kauneutensa eteen. Videolla nainen levittää vahaa Michelen kulmaluulle heti kulmakarvojen alle. Näyttelijä valmistautuu henkisesti repäisyn aiheuttamaan kipuun ja sanoo videolla, että toimenpide tulee sattumaan todella paljon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash