Nämä ruoat saavat hiukset kasvamaan nopeammin

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten kasvattaminen voi olla toisinaan turhauttavaa puuhaa, koska hiukset kasvavat hitaasti ja odottavan aika tuntuu pitkältä. Hiusten kasvamista noi kuitenkin nopeuttaa ja tukea muutamalla niksillä.

Tärkeintä on se, että kasvatusprosessin aikana pitää latvoista hyvää huolta ja minimoi hiusten käsittelyn, että ne eivät kulu samaan tahtiin kun uutta tulee tilalle.

Hiusten kasvamista voi tukea oikeanlaisten raaka-aineiden lisäämisellä omaan ruokavalioon. Hiusten kannalta ruokavalioon tulee Asian Beauty Secrets -kanavan mukaan lisätä muun muassa kananmunia, avokadoa, bataattia, mustikoita, pinaattia ja saksanpähkinää.

Edellä luetelluissa raaka-aineissa on paljon hyviä rasvoja, vitamiineja ja proteiinia. Hiukset tarvitsevat näitä kaikkia, että päänahka voi hyvin, hiuksen juuri saa ravintoa ja päänahan verenkierto pysyy vilkkaana. Proteiinin riittävä saaminen on myös tärkeää, koska se vahvistaa hiusta ja toimii hiusten rakennusaineena.