Blac Chyna alastomana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhteellaan, tulevilla häillään ja vauvauutisillaan lehdistöltä rahaa tahkoava pariskunta Rob Kardashian ja Blac Chyna ovat yksi Hollywoodin seuratuimmista pareista. Ensi keväänä avioituva pari odottaa poikavauvaa.

Blac Chynalla on entuudestaan kolmevuotias poika King Cairo yhdessä räppäri-Tygan kanssa. Omituisen tilanteesta tekee se, että Tyga seurustelee Rob Kardashianin Kylie Jenner -siskon kanssa. Toisin sanoen Kylie on sekä poikaystävänsä lapsen äitipuoli että King Cairon tulevan veljen täti.

Blac Chyna esittelee komeaa raskausvatsaansa Paper-lehden kansikuvassa. Hän seuraa kälynsä Kim Kardashianin jalanjäljissä, sillä Kim esitteli taannoin paljasta takapuoltaan samaisen lehden etusivulla. Ensimmäistä yhteistä lastaan odottava pari kuvaa parhaillaan Rob & Chyna -realityohjelmaansa, ja kulisseista kuiskitaan jaksojen olevan täynnä riitaa, huutoa ja raivoa.

Paper
Paper