Isä kuvasi vauva-arkea – tällaista kolmosten saaminen on

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Illinoisissa asuva Brandon Santiago on kuvannut huvittavan videon siitä millaista hänen perheensä vauva-arki on. Santiago on saanut Heather-nimisen vaimonsa kanssa kolmoset, minkä vuoksi meno onkin aika vauhdikasta.

Vanhemmat tietävät, että vauva ilmoittaa itkullaan yleensä sen, että hän on herännyt ja nälkäinen. Mekkala on kuitenkin hieman erilainen kun vauvoja onkin kolme. Kahdeksankuiset vauvat Finn, Kyle ja Ava ovat juuri heränneet päiväuniltaan kun isä on tullut töistä kotiin. Isää odotti lastenhuoneessa kolme huutavaa vauvaa.

Santiago kommentoi Daily Mail -lehden mukaan, että hän on videolla palannut töistä kotiin juuri 24 tuntia kestäneen työvuoron jälkeen. Video kuvastaa miehen mukaan täydellisesti sitä millainen hulluus heidän talossaan vallitsee. Hän pystyy syöttämään yksin kotona ollessaan yhtä vauvaa kerrallaan, jolloin tulos on aina se, että sillä aikaa kaksi vauvaa jatkaa yhä huutamista.