Nainen sytytti exänsä auton tuleen – teki karmaisevan virheen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uutisissa on nähty monia tapauksia, joissa mustasukkaiset ja kostonhaluiset tyttöystävät tuhoavat poikaystäviensä autot. Nyt floridalainen nainen laittoi miehensä auton palamaan. Kävi kuitenkin myöhemmin ilmi, että hän oli vahingossa erehtynyt autosta.

Nainen oli luullut purkavansa kiukkuaan hänen entisen poikaystävänsä autoon ja sytyttänyt sen takakontin palamaan. Nainen oli erehtynyt autosta ja laittanut vieraan henkilön auton palamaan. Auton omistava Thomas Jennings kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hän ei ole koskaan aiemmin tavannutkaan auton sytyttänyttä 19-vuotiasta Carmen Chambleeta.

Jenningsin kämppäkaveri oli huomannut auton olleen tulessa, mutta oli jo liian myöhäistä. Liekit olivat niin suuret, että miehet eivät osanneet sammuttaa niitä, minkä vuoksi Jennings joutui katselemaan avuttomana sivusta hänen autonsa palamista. Nainen on nyt syytettynä toisen asteen tuhopoltosta.