Samsung Galaxy Note 7 räjähti hotellihuoneessa – mittavat vahingot!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin, että vuoden odotetuimpiin älylaitteisiin lukeutuva Samsungin Galaxy Note 7 on jouduttu vetämään pois myynnistä ja jo myydyt laitteet on pyydetty palauttamaan. Kyseessä on matkapuhelinten historian suurin takaisinveto. Syynä on kyseisten matkapuhelinten räjähtäminen latauksen aikana.

Korealaisen Yophap-uutistoimiston mukaan viiden matkapuhelimen akku olisi syttynyt tuleen ja räjähtänyt kesken latauksen. Nyt Gizmodo uutisoi, että yksi laitteista on räjähtänyt yöllä ollessaan latauksessa hotellihuoneessa. Räjähdys ja sitä seurannut tulipalo saivat australialaisen liikemiehen hotellihuoneessa aikaan 1.400 dollarin vahingot. Puhelin oli kiinni sen mukana tulleessa laturissa.

Samsungin uutuuspuhelimen oli määrä saapua Suomen markkinoille syyskuun alussa. Pitkään odotetussa Galaxy Note 7 -laitteessa on muun muassa käyttäjän hänen silmistään tunnistava infrapunaskanneri ja huipputurvallinen Secure Folder -kansio.