Tupacin käsin kirjoittamia sanoituksia myynnissä – hinta kymmeniä tuhansia dollareita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmennyt raplegenda Tupac Shakur muistetaan yhtenä aikansa taitavimmista hiphop-lyyrikoista. Nyt räppärin faneilla on mahdollisuus yrittää hankkia kokoelmiinsa miehen käsinkirjoittamia sanoituksia, mikäli ylimääräistä rahaa sattuu löytymään.

Muistoesineitä myyvä Moments in Time on asettanut myyntiin Tupacin Catchin’ Feelings -kappaleen käsinkirjoitetut sanat. Sanoitukset sisältävän paperin hinta on 38.500 dollaria, eli noin 34.460 euroa. Vuonna 1996 nauhoitettu kappale on julkaistu postyymisti vuonna 2002 ilmestyneellä Better Dayz -levyllä.

TMZ-sivuston mukaan Moments in Timen perustaja sai sanoitukset sisältävän paperin kappaleen nauhoitusstudion työntekijältä. Sanat ovat olleet yrityksen hallussa vuodesta 1996 lähtien. Muistoesine asetetaan myyntiin sopivaan aikaan, sillä 13. syyskuuta vietetään Tupacin kuoleman 20. vuotispäivää.