21-vuotiaan Gigin kaula-aukko haki vertaistaan New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänä vuonna erouutisilla järkyttänyt pariskunta Zayn Malik ja Gigi Hadid palasivat sittemmin takaisin yhteen ja ottivat suhteessaan uuden askeleen muuttamalla avoliittoon. Gigin elämässä mallintyöt ja juhliminen täyttävät kalenterin tehokkaasti.

Nyt Gigi Hadid on kuvattu näyttävässä asussa New Yorkissa, jossa asu oli yksi illan näyttävimmistä. Se oli nimittäin varustettu muhkealla kaula-aukolla.

Los Angelesin kotinsa lisäksi Gigi ja Zayn tulevat kuitenkin vielä pitämään myös Hadidin asunnon, joka sijaitsee New Yorkissa. Hadid ja Malik ovat yhdessä sopineet, että he eivät tule enää koskaan olemaan erossa yli kymmentä päivää minkään projektin vuoksi, mikä tekeekin yhteen muuttamisesta järkevää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash