Kate Hudsonin bilemekosta näkyi läpi – kuin seireeni punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

37 vuotta huhtikuussa täyttänyt näyttelijätär Kate Hudson on näyttelijän ammattinsa lisäksi myös kirjailija ja yrittäjä. Monitaituriksi osoittautunut Hudson lauloi taannoin David Fosterin säestyksellä Nothing Compares 2 U -kappaleen Love In For Kids -tapahtumassa ja yllätti kaikki upealla laulutaidollaan.

Parhaillaan Kate Hudson on Kanadan Torontossa, jossa hän juhli eilen illalla Deepwater Horizon -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Hudson saapui leffabileiden punaiselle matolla läpikuultavassa bilemekossa, jonka yläosassa ei ainakaan kangasta tuhlattu.

Moni muistaa Kate Hudsonin laulaneen Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvassa yhdessä Matthew McConaugheyn kanssa. Pari lauloi riidan keskellä You’re So Vain -nimisen kappaleen, jonka näyttelijäkaksikko murskasi karulla laululla. Ilmeisesti näyttelijäparista ainakin Hudson kuitenkin osaa myös oikeasti laulaa todella kauniisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat