Kate Hudsonin bilemekosta näkyi läpi – kuin seireeni punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

37 vuotta huhtikuussa täyttänyt näyttelijätär Kate Hudson on näyttelijän ammattinsa lisäksi myös kirjailija ja yrittäjä. Monitaituriksi osoittautunut Hudson lauloi taannoin David Fosterin säestyksellä Nothing Compares 2 U -kappaleen Love In For Kids -tapahtumassa ja yllätti kaikki upealla laulutaidollaan.

Parhaillaan Kate Hudson on Kanadan Torontossa, jossa hän juhli eilen illalla Deepwater Horizon -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Hudson saapui leffabileiden punaiselle matolla läpikuultavassa bilemekossa, jonka yläosassa ei ainakaan kangasta tuhlattu.

Moni muistaa Kate Hudsonin laulaneen Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvassa yhdessä Matthew McConaugheyn kanssa. Pari lauloi riidan keskellä You’re So Vain -nimisen kappaleen, jonka näyttelijäkaksikko murskasi karulla laululla. Ilmeisesti näyttelijäparista ainakin Hudson kuitenkin osaa myös oikeasti laulaa todella kauniisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash