Jäikö toppisi liian pieneksi, Kim Kardashian?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan erityisen paljon selfieitä julkaisevat ihmiset omaavat muita enemmän psykopaateille ominaisia piirteitä. Kim Kardashian paljasti äskettäin ottaneensa Meksikon lomalla 1.500 omakuvaa päivässä, eli neljässä päivässä hän otti 6.000 selfietä.

Eilen Kim kuvattiin matkapuhelin kädessä, mutta hän ei sattumalta juuri silloin kuvannut itseään. Paparazzit sen sijaan hoitivat kuvauksen, kun julkkistähti asteli Miamissa yläosansa niukkaan mustaan korsettiin verhonneena. Korsettia ei ainakaan liian suureksi voinut nimittää.

Selfie-kuviensa määrän lisäksi Kim paljasti käyttäneensä neljän päivän lomansa aikana yhdeksää eri bikiniparia, vaikka ei ehtinytkään valokuvauksen takia viettämään tarpeeksi aikaa auringossa. Hänen aviomiehensä Kanye West kertoi loman jälkeen panneensa puhelimen syrjään, jotta sai luovuutensa kukkimaan paremmin. Myös parin kolmevuotias North ja yhdeksän kuukauden ikäinen Saint olivat mukana matkalla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash