Janne Kataja kiipesi lapion kanssa perheen kotipihaan – kuvat päätyivät verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen televisiotähti Janne Kataja seikkailee parhaillaan televisioruuduissa Kuokkavieras Kataja -nimisessä suositussa realityohjelmassa, jossa hän yrittää selvitä 36 tuntia rahattomana jossain päin Suomea. Nyt eräs perhe on – syystäkin – luullut Katajan käyneen heidän ovellaan kuvaamassa televisiosarjaa.

Riihimäkeläinen perhe yllättyi nimittäin toden teolla, kun ovikello soi yllättäen. Ovea ei avattu, mutta valvontakameran kuvissa näkyi ilmiselvästi Janne Kataja, joka kiipesi aidan yli pihamaalle lapio kädessä. Myöhemmin selvisikin, että kyseessä oli tosiaan ollut televisioisäntä, ja nyt Kataja kertoi sosiaalisessa mediassa myös merkillisen syyn vierailuunsa.

– Oikeasti olin koiralenkillä tänään aikaisin aamulla, kun maassa makasi takaraajahalvaantunut jänis. Se pelästyi koiraa ja raahasi etutassuillaan itsensä tämän riihimäkeläisen perheen auton alle. Soitin päivystävälle eläinlääkärille, joka antoi kiireelliset toimintaohjeet. Valitettavasti jänis olisi lopetettava kovalla iskulla päähän, Janne Kataja kirjoitti Instagramissa.

Kataja kertoi tiedustelleensa mahdollisuuksia jäniksen hoitamiseen, mutta se ei eläinlääkärin mukaan olisi ollut mahdollista. Lopulta muutamien värikkäiden vaiheiden jälkeen jänis saatiin kiinni ja se päästettiin tuskistaan asianmukaisesti eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti yhdessä talon isännän kanssa. Katajan puuhista saatiin kuitenkin perheessä hyvät naurut.

– Hyvän ystäväni, putkimies Harryn, vaimo soitti ja kertoi, että hänen työkaverinsa oli soittanut hänelle ja ihmetellyt, kun hänen poikansa kertoi, että heidän valvontakameranauhallaan Janne Kataja heiluu lapion kanssa pihalla, pimpottelee ovikelloa ja sohii lapiollaan heidän auton alle. Putkimieheni vaimo oli huolissaan hyvinvoinnistani ja jaksamisestani, Kataja kertoi.

Erilainen kuokkavieras! HUUTONAURUA! Erään riihimäkeläisen Facebook-seinällä jakamien valvontakamerakuvien perusteella voisi näyttää siltä , että olisin seonnut oikein huolella ja lähtenyt kuokkavierailuille lapion kanssa. Ja tämä aamulla vielä tuntematon, mutta oikein mukavaksi paljastunut perhe näin luulikin, kun näkivät aamuisen ovikellon pimputuksen jälkeen ko. Materiaalin tallenteiltaan. Onneksi asia selvisi. Oikeasti olin koiralenkillä tänään aikaisin aamulla, kun maassa makasi takaraajahalvaantunut jänis. Se pelästyi koiraa ja raahasi etutassuillaan itsensä tämän riihimäkeläisen perheen auton alle. Soitin päivystävälle eläinlääkärille, joka antoi kiireelliset toimintaohjeet. Valitettavasti jänis olisi lopetettava kovalla iskulla päähän. Eläinystävänä tiedustelin myös hoidon mahdollisuuksia, mutta eläinlajin ja tämän vamman yhdistelmä on kuulemma huonoin mahdollinen. No sitten hain kotoani lapion, ja ajattelin kertoa asiasta myös ko. Pihapiirin isäntäväelle. Heidän nimellään ei löytynyt numerotiedustelusta numeroa ja pihaportti oli lukossa, joten jouduin pullerona kiipeämään aidan yli päästäkseni soittamaan ovikelloa. Soitin ovikelloa, mutta kukaan ei vastannut aikaisen ajankohdan takia. Tämän jälkeen kuitenkin yritin aikani saada jänistä auton alta, mutta en saanut. Päätin palata asiaan hetken kuluttua uudestaan. Tällä välin kuitenkin puhelimeni soi ja hyvän ystäväni, putkimies Harryn, vaimo soitti ja kertoi, että hänen työkaverinsa oli soittanut hänelle ja ihmetellyt, kun hänen poikansa kertoi, että heidän valvontakameranauhallaan Janne Kataja heiluu lapion kanssa pihalla, pimpottelee ovikelloa ja sohii lapiollaan heidän auton alle. Putkimieheni vaimo oli huolissaan hyvinvoinnistani ja jaksamisestani. Kerroin hänelle tilanteen ja onneksi sain mukavaksi osoittautuneen perheenisän numeron häneltä. Näin pääsin kertomaan tapahtumista ja saimme myös käynnistettyä operaation loppuun. Nyt vihdoin Sonjan ja Samin kanssa yhteistyöllä ikävä homma hoidettu ja pupu on päästetty kivuista ja säryistä. Tässä selitystä hassuihin valvontakamerakuviin. Hurja toi mun arkiasustus. Ensi maanantaina Jimillä klo 21:00 kuokin Raumalla ja lupaan: ilman lapiota.

Kuva, jonka Janne Kataja (@jannekataja) julkaisi