Kim Kardashianin povi velloi tiukassa topissa – ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashianin paljastettiin ottaneen taannoisella nelipäiväisellä Meksikon lomallaan yhteensä 6.000 selfietä. Äskettäin seurapiiritähti juhlisti avustajansa syntymäpäivää julkaisemalla oman kuvansa Instagramissa. Parhaillaan Kim ja hänen siskonsa Kourtney Kardashian lomailevat Miamin South Beachilla.

Sisarukset kuvattiin eilen paparazzin toimesta, kun he olivat poistumassa hotelliltaan. Kourtney oli pukeutunut melko tavanomaiseen mustavalkoiseen pikkumekkoon, mutta sisko Kim oli verhonnut yläosansa pelkkään beigeen toppiin, jossa ei oltu kangasta tuhlattu. Hänen muhkea povensa nimittän velloi topin sisällä valtoimenaan, koska sen alla ei ollut lainkaan rintaliivejä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash