Kourtney on Kardashianien kuuma rantakissa – tältä näytti Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-realitysarjaa on kuvattu jo 12 tuotantokautta, joista jokaisella kaudella sisaruksista vanhin Kourtney Kardashian on ollut mukana. Äskettäin 37-vuotias kaunotar kertoi televisiosarjan olevan prosessiltaan hänelle todella uuvuttava. Parhaillaan hän onkin rentoutumassa lomaillen.

Eilen Kourtney kuvattiin uimarannalla Miamissa, jossa hän käväisi kahlaamassa meren aalloissa persikanväriseen uimapukuun sonnustautuneena. Miesseurassa lomastaan nauttinut kaunotar on nykyisin viikoittain bikini- tai uimapukukuvissa.

Kourtney Kardashian kertoi äskettäin, että vaikka hän onkin aina perheensä realitysarjan tuotantokauden päätyttyä loppu, pienen tauon jälkeen hän taas jo kaipaa sarjan tekemistä. Kourtney pohti myös julkisuutta ja sitä miten hän on jopa antanut televisiokameroiden olla mukana kuvaamassa hänen synnytystään.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash