Taiteilija lisäsi metromatkustajien sekaan hirviöitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taiteilija Ben Rubinin töissä New Yorkin metroliikenne saa aivan uudenlaisen ja erikoisen ilmeen. Mies ottaa kuvia pysäkeiltä ja metrovaunujen sisältä, ja piirtää kuviin mielikuvituksellisia uusia matkustajia.

Rubinin töitä esitellään Instagramin Subway Doodle -tilillä. Kuvissa tavallisten ihmisten ohella metrossa matkustavat oudot hirviöt ja muut mielikuvitusolennot. AMC Networks -kanavalla työskentelevän miehen mukaan hän sai inspiraation tunnin pituisten työmatkojensa aikana.

– Piirtäminen ja musiikin kuuntelu on rentouttava keino saada aika kulumaan. Ensin piirtelin satunnaisia kuvia. Sitten eräänä päivänä otin kuvan iPadilla ja aloin piirtämään sen päälle, Ben Rubin kuvailee Huffington Post -lehdelle.

#subwaydoodle #subway #doodle #swd #nyc #tourists #outoftowners #wayoutoftown

Kuva, jonka Subway Doodle (@subwaydoodle) julkaisi

#subwaydoodle #subway #doodle #swd #nyc #seat #bunisher

Kuva, jonka Subway Doodle (@subwaydoodle) julkaisi

#Monday But the week gets better! This Thursday, Subway Doodle is part of the Strictly New York 3 group show! Event link in my bio. The show features the world premiere of Subway Doodle prints! There are only 9 of them! Only 9 world premiere prints! There will never be another world premiere! Never. Ever. Strictly New York 3: The NYC Hustle 1080 Wyckoff Ave, New York City, NY 11385-5757 OPENING RECEPTION: AUGUST 25th, 2016 6-10PM ($5 admission) The NYC Hustle integrates a representation of the backbone to a city that doesn't sleep: it's daily grind. From bodegas, to construction workers, to entrepreneurs- New Yorkers are known for their fast paced, go-getter state of mind. With the dangerous speed in which our city is undergoing gentrification, artists of various media capture this daily Hustle and those that are keeping New York in its organic form. Featuring: John Ahearn Demi Vera Josh Wildman Doper Jones Klops Liv Hoffman MRS Austin Pinon Subway Doodle Jarret Robertson Plasma Slug Christy Bencosme duendita Shadow of Loaf Muzik Kidz in Brooklyn Scott Hisley Laurie Markiewicz Josh Rivera Cindy Caroli Rashedul Deepon Jhon Coley Wright MUSIC BY: UPTOWN VINYL SUPREME Refreshments will be provided (The show will be up till August 27th) Organized by: @funkthesoul and @marriajuanita #NYChustle #strictlyny #nycevents #artshow #queens #brooklyn #art #nycsummerevents #bushwickevents #subwaydoodle #subway #doodle #nyc

Kuva, jonka Subway Doodle (@subwaydoodle) julkaisi

#subwaydoodle #subway #doodle #swd #nyc #cramped

Kuva, jonka Subway Doodle (@subwaydoodle) julkaisi

#subwaydoodle #subway #doodle #swd #heraldsquare #34thstreet #octoarm #itsatrap

Kuva, jonka Subway Doodle (@subwaydoodle) julkaisi

#subwaydoodle #subway #doodle #swd #nyc #iphone #android

Kuva, jonka Subway Doodle (@subwaydoodle) julkaisi