Miehet selvittivät naiskollegansa kuukautiskierron

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nainen kauhistui saadessaan kuulla, että hänen miespuoliset työkaverinsa olivat alkaneet yhdessä pitämään kirjaa hänen kuukautiskierrostaan. Miehet halusivat naisen kuukautiskiertoa seuraamalla varmistua siitä, että he eivät tule naisen lähelle silloin kun hänellä on kuukautiset.

Australialainen nainen oli Mirror-lehden mukaan jutellut työkaverinsa kanssa parisuhdeasioista tauon aikana. Nainen oli keskustelun aikana purskahtanut itkuun, jolloin mies oli kysynyt häneltä, että onko hänellä sattumoisin kuukautiset. Nainen oli myöntänyt ja kysynyt ihmeissään, että miten mies tiesi tämän. Tähän mies vastasi seuranneensa naisen kuukautiskiertoa jo pidemmän aikaa.

Mies oli kertonut naiselle, että työpaikan miehet haluavat pysytellä kaukana hänestä kuukautisten aikaan välttääkseen ongelmat ja naisen kiukuttelun. Miehet olivat halunneet tietää koska heidän kannattaa karttaa naista, minkä vuoksi he olivat kirjanneet naisen mielialat kalenteriin saadakseen hänen vuotopäivänsä selville.