Naapuri näki pikkuhousut pyykkinarulla – pahoitti heti mielensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Charlotte Wilkinsonin äiti löysi mustat ja pitsiset alushousunsa omasta postilaatikosta. Mukaan oli kirjoitettu toruvasävyinen viesti, josta on otettu kuva Facebookiin. Wilkinson ihmettelee, kuka ylipäätään koskee toisen alusvaatteisiin.

Englannin Stokeinteignheadissa asuva Charlotte Wilkinson on esittänyt tyrmistyksensä sosiaalisessa mediassa. Joku oli postittanut hänen äitinsä mustat pikkuhousut kotiovelle ohjeistavan lappusen kera. Alushousut olivat aiemmin roikkuneet pihalla pyykkinarulla kuivumassa.

Viestissä sanottiin, että on epäsopivaa pitää pitsipöksyjä näkyvillä, koska tien toisella puolella sijaitsi kyläkoulu. Facebookissa on nyt ihmetelty, kuinka herkkänahkaisia ja pikkusieluisia ihmiset nykyään ovat. Wilkinson kysyy, mistä lähtien pyykkien kuivattaminen ulkona on ollut kiellettyä?