Chloe Madeley on tyrmäävä näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen fitness-kaunotar Chloe Madeley on vielä toistaiseksi suomalaisille tuntematon kaunotar, mutta hän tekee parhaillaan kansainvälistä läpimurtoa. Kotimaassaan hän on tullut tunnetuksi monista televisio-ohjelmista.

Nyt Chloe on kuvattu lomailemassa Espanjassa, Ibizalla, jossa upea kaunotar viihtyi punaisissa bikineissä.

29-vuotias Manchesterissä syntynyt Chloe Madeley tuli alunperin tunnetuksi Britanniassa juontaessaan veljensä kanssa Big Brother -ohjelmaa. Sittemmin hän on tehnyt uraa mallina ja erityisesti fitness-mallina. Taannoin Madeley pääsi poseeraamaan myös FHM-miestenlehden sivuille ja Ultimo-alusvaatemerkki kiinnitti hänet mallikseen. Vuonna 2015 hän oli mukana Show The Jump -kilpailussa ja sijoittui toiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash