Lauri Tähkä suoraan albumilistan ykköseksi: ”Taidan tänään hieman juhlistaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauri Tähkän uutuusalbumi Vien sut täältä kotiin on saanut upean vastaanoton ja noussut suoraan Suomen virallisen listan ykkössijalle. Albumilta on lohkaistu kaksi singleä: kultaa myynyt Morsian ja tuoreimpana Minun Suomeni.

– Kiitos kaikille. Tuntuu todella, todella hyvältä, kun Vien sut täältä kotiin -albumi meni Suomen virallisen listan ykköseksi. Viimeisestä ykkössijasta onkin jo tovi aikaa. Olen erittäin onnellinen ja kiitollinen, että ihmiset ovat ottaneet VSTK-albumin biisit omakseen. Kiitos koko upean tiimin puolesta. Kyllä mä taidan tänään hieman juhlistaa ykkössijaa, Lauri Tähkä kommentoi.

Lauri Tähkä hurmaa parhaillaan myös Vain elämää –ohjelmassa. Lauri Tähkän jaksossa esitetyt kolme kappaletta Pauhaava Sydän, Polte ja Suudellaan ovat tällä hetkellä Spotifyn Top 5 -listalla. Lauri Tähkä lähtee Vien sut täältä kotiin -kiertueelle marraskuun alussa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat