Mikä bikinivartalo! Tanskalaismalli haastaa kollegansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta ei ole nähty supermallien rintamalla vielä yhtään supertähteä, mutta nyt Tanska on kunnostautunut sillä saralla näyttävästi. Tanskalainen Mathilde Goehler tekee parhaillaan kovaa nousua mallimarkkinoilla, ja nyt myös paparazzit ovat noteeranneet hänet.

Goehler kuvattiin eilen Espanjan Ibizalla, jossa hän oli poseeraamassa bikinikuvauksissa rannalla. Kuvien perusteella ei ole vaikea päätellä, että kyseessä on mahdollisesti eräs tulevaisuuden kuumista mallinimistä bikinimallien keskuudessa. Aika näyttää minne saakka Mathilden ura nousee, mutta esimerkiksi Sports Illustrated ei ole hänelle ainakaan aivan mahdoton saavutus.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat