Nicole Scherzinger paljasti X Factorin pojille bikinivartalonsa – päiväunet toteen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nicole Scherzinger on parhaillaan tuomaroimassa Saara Aallon tähdittämää Britannian X Factor -kilpailua, mutta samalla hän on joutunut todistelemaan, ettei ole DJ-tähti Calvin Harrisin uusi tyttöystävä. Eilen Nicole suuntasi rannalle X Factor -kilpailun nuorten mieskilpailijoiden kanssa.

Muitta mutkitta julkkiskaunotar riisui paidan pois ja paljasti mieskilpailijoiden keskellä upean bikinivartalonsa. Samalla hetkellä eräs näiden nuorten miesten päiväunista muuttui todeksi.

38-vuotias Nicole Scherzinger pitää lehdissä liikkuvia suhdehuhuja naurettavina. Hän käveli äskettäin Calvin Harrisin seurassa yökerhoon kivetyksellä korkeilla koroilla, minkä vuoksi hän otti Harrisista tukea. Scherzinger kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hänet ehdittiin jo nimeämään parin valokuvan perusteella isoimmaksi pettäjäksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash