Unelmaduuni? Mies meikkasi teinipopparin takapuolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter on saavuttanut aikuistumisen jälkeen runsaasti faneja seksikkäiden otosten ansiosta. Hän esiintyy nykyisin tyrmäävän kauniina punaisella matolla ja julkaisee itsestään pikkutuhmia otoksia sosiaaliseen mediaan.

Nyt neitokainen julkaisi kuvan peppunsa meikkituokiosta. Kuten tiedetty, maskeerataan mallit valokuviin joskus jopa päästä varpaisiin. Ariel Winter paljasti äskettäin, että hänen takapuolensa oli päässyt meikkitaiteilijan käsittelyyn salaisissa kuvauksissa. Muodokas neitokainen on paljastellut pakaroitaan ennenkin.

Sinkkuna viihtyvä Ariel Winter on julkaissut paljon keskustelua aiheuttavia kuvia sosiaaliseen mediaan. Nainen naurahtaa arvosteluille, sillä hän kertoo pitävänsä vain hauskaa. Mikäli joku ei pidä hänen kuvistaan, kehoittaa näyttelijä kääntämään katseen pois.