Austin Powersin seksipommi yhä tyrmäävä näky – ei ikäänny lainkaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet mallit aloittavat uransa jo teini-iässä, mutta brittiläinen Elizabeth Hurley aloitti mallinuransa vasta 29-vuotiaana. Siitä on tosin jo 22 vuotta aikaa. Nykyään kaunotar tunnetaan myös näyttelijänä ja Hugh Grantin ex-tyttöystävänä. Viime aikoina Hurley on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta.

Nyt hänet on kuitenkin kuvattu osallistumassa Breast Cancer Awareness BCA -tapahtumaan New Yorkin Empire State Buildingissa. Elizabeth osoitti olevansa edelleen upea kaunotar ja että ikääntyminen ei ole vielä jättänyt häneen kovinkaan huomattavia merkkejä.

51-vuotias Elizabeth Hurley muistetaan parhaiten elokuvista, kuten Austin Powers, Pyörryksissä ja The Weight of Water. Viime vuosina tähti on tehnyt pääasiassa televisiorooleja sarjoissa, kuten Gossip Girl ja The Royals.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash