Sofia Richie estottomana – paidasta näkyi läpi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lionel Richien tytär Sofia Richie seurusteli äskettäin poptähti Justin Bieberin kanssa kuukauden ajan. Nuori malli hehkutti äskettäin Justin Bieberia spesiaaliksi mieheksi, jonka kanssa on harvinaisen viihtyisää ja hänelle on helppo puhua. Suhde teki Sofiasta julkkistähden.

Eilen Sofia Richie kuvattiin Los Angelesissa, jossa hän saapui The Nice Guy -klubille poikkeuksellisen rohkeassa asussa. Hän ei nimittäin ollut pukenut lainkaan rintaliivejä ja paidasta näkyi läpi. Intiimien paikkojen peittona olivat ainoastaan pienet tarrat.

Sofian ja Justinin lyhyt tapailu ehti saada omituisia mittasuhteita, kun popparin omat ja Selena Gomezin fanit raivostuivat Bieberin ja Richien suhteesta. Justin Bieber poisti jopa Instagram-tilinsä hetkellisesti kohun keskiössä. Nähtäväksi jää, kuka on seuraava kanadalaislaulajan kainoon pääsevä kaunotar.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash