Naisen Instagram-tilistä tuli hitti – sitten piiloviesti paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuun ensimmäisenä päivänä Louise Delage -niminen ranskalainen kaunotar ilmestyi Instagram-sivustolle. Naisen kauniit ja huolettoman hyväntuuliset kuvat tempasivat monet mukaansa, ja hän saikin nopeasti yli 55.000 seuraajaa kanavalleen.

Louise Delage ei kuitenkaan ole oikea henkilö vaan hän on kuvitteellinen alkoholisoitunut nainen, joka luotiin osana päihdevastaista kampanjaa. Monikaan naisen kuvista tykännyt seuraaja ei kiinnittänyt huomiota siihen, että naisen jokaisessa kuvassa hänellä on alkoholia jossain muodossa.

Addict Aide -järjestön tekemässä kampanjassa halutaan kiinnittää huomiota siihen kuinka helposti ystävän jokapäiväinen alkoholin käyttäminen hyväksytään kauniiden kuvien vuoksi. Läheisen ihmisen päihdeongelmaa ei välttämättä huomata, minkä lisäksi sitä vielä pahennetaan tykkäämällä sosiaalisessa mediassa kuvista, joissa henkilöllä on alkoholia.

Cheers ! ?

Kuva, jonka Louise Delage (@louise.delage) julkaisi 21. 09ta 2016 klo 23.21 PDT