Mies toimitti CV:n munkkilaatikon mukana – kutsuttiin kymmeneen työhaastatteluun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Työn etsiminen voi olla vaikeaa, aikaa vievää ja lannistavaa puuhaa. Vaikka oman CV olisi kuinka vakuuttavalta ja hyvin laaditulta, on todennäköistä että se katoaa satojen muiden samaa paikkaa hakevien hakemusten joukkoon.

San Franciscoon muuttanut Lukas Yla päätti pitää huolen siitä, että hänen hakemus noteerattaisiin. Hän naamioi itsensä kuriiriksi, ja toimitti potentiaalisille työnantajille munkkilaatikoita. Laatikoiden sisällä oli herkullisten leivonnaisten lisäksi hänen CV ja linkki Lukasin LinkedIn-profiiliin.

The Next Web -sivuston mukaan mies kertoo toimittaneensa yhteensä 40 ansioluetteloilla varustettua munkkilaatikkoa. Voisi tietenkin kyseenalaistaa, täytyykö työnhakijan yrittää jo lahjoa potentiaalista työnantajaa, jotta tämä edes vilkaisisi hänen hakemustaan. Lukas Ylan tapauksessa tempaus vaikuttaa kuitenkin olleen onnistunut, sillä hän on tähän mennessä saanut kutsun kymmeneen työhaastatteluun.