Naisen pikkuhousut kuin postimerkit – tätä niukempia saa hakea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naiset jättävät usein alushousut pukematta, kun ylle puetaan esimerkiksi iltapuku. Asun läpi kuultavat alushousujen rajat eivät nimittäin ole kovinkaan tyylikkäät. Nyt Shibue Couture on lanseerannut pikkuhousut, jotka eivät iltapuvun läpi näy.

Niukkaakin niukemmat housut ovat käytännössä kuin postimerkit, mutta ajavat asiansa, eli peittävät intiimit paikat katseilta. Alapään lisäksi valikoimaan kuuluu myös rintojen peitoksi teipattavat osat. Yhtiön mukaan molemmat tuotteet ovat erittäin mukavia käyttää.

Shibue Couture
Shibue Couture
Shibue Couture
Shibue Couture

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat