Hämmästyttävä yhdennäköisyys – pellenä pidätetty kuin Seth Rogen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mediassa on puhuttu viime viikkoina runsaasti pelleiksi pukeutuneista henkilöistä, jotka ovat säikytelleet pahaa-aavistamattomia uhreja Yhdysvalloissa. Julkisilla paikoilla pelleilystä kiinni jääneitä on alettu jo pidättämään viranomaisten toimesta.

Taannoin Ohiossa pidätettiin kolme klovneiksi pukeutunutta nuorta miestä, joista kahta syytetään Fox WTOV 9 -uutissivuston mukaan myös piilotettujen aseiden kantamisesta. Pidätyskuvien levitessä verkossa Twitter-käyttäjät kiinnittivät huomiota yllättävään seikkaan. Yksi pidätetyistä näyttää melkoisesti koomikko Seth Rogenilta.

Pidätetyllä on samakaltaiset kasvonpiirteet, hiukset ja silmälasit kuin suositulla komediatähdellä. Pian jopa Seth Rogen itse huomioi itsensä ja pidätetyn pellen yhdennäköisyyden.

– Minut ilmeisesti pidätettiin pelleksi pukeutumisesta, Rogen twiittasi.