Härski Halloween-asu myös miesten tyyliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloween lähestyy hurjaa vauhtia, minkä vuoksi moni onkin alkanut jälleen keksimään erilaisia naamareita ja mitä kummallisempia naamiaisasuja itselleen. Kerroimme juuri Melissa Coulterin suunnittelemasta silikonista valmistetusta naamarista, joka oli suuri vagina. Nyt naamarille on tehty miehekäs vastine.

Ebay-varkkokaupassa myydään isoa naamaria, joka on peniksen pää. Lateksista tehtyä naamiota on tehty kahdessa sävyssä. Toinen penis on väriltään vaaleanpunaiseen taittava ihon värinen, ja toinen on hieman tummempi. Toisin kuin vaginanaamarissa tässä versiossa on tehty silmille pienet reiät, joiden avulla henkilö voi nähdä minne hän on menossa.

Kahdelle kaverukselle tai vaikkapa pariskunnalle tässä olisikin oiva vinkki, koska toinen voisi pukeutua penikseksi ja toinen vaginaksi. Penisnaamari on 400 euroa maksavaa vaginanaamaria paljon edullisempi maksaessaan vain 15,99 euroa.