Rap-kokoonpano Ruger Hauer lopettaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pyhimyksen, Tommishockin ja Paperi T:n muodostama yhtye Ruger Hauer lopettaa levytyksen ja keikkailun. Neljä albumia julkaisseen yhtyeen debyyttialbumi Se syvenee syksyllä julkaistiin marraskuussa 2010.

Albumilta lohkaistu Jokaiselle jotakin -single muistetaan musiikkivideosta, jossa oli mukana yli 120 suomalaista rap-artistia. Ruger Hauerin toinen levy Erectus julkaistiin syksyllä 2012 ja yhtyeen kolmas pitkäsoitto Ukraina näki päivänvalon lokakuussa 2013. Ukraina nousi parhaimmillaan Suomen virallisen albumilistan sijalle 15 ylistävien arvioiden saattelemana.

Universalin alla toimiva Johanna Kustannus julkaisi maaliskuussa 2015 Ruger Hauerin uusimman levyn Mature. Mukana levyllä ovat Reginasta tutut Iisa ja Mikko Pykäri. Mature nousi julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi. Ruger Hauer esiintyy yhdessä viimeistä kertaa Helsingin Merikaapelihallissa 12.11.2016.