Mikä bileasu! 20-vuotias Bella Hadid juhli synttäreitä läpinäkyvässä paidassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bella ja Gigi Hadid ovat tämän hetken kuumin sisarpari mallimarkkinoilla. Juuri 20 vuotta täyttänyt Bella poseerasi Ranskan Vogue -lehdessä taannoin alastomana. Nainen julkaisi kuvasta sensuroidun version Instagramiin hashtagilla #Freeingthenipple.

Eilen illalla Bella Hadid juhli synttäreitään New Yorkissa yhdessä ystäviensä ja äitinsä Yolanda Fosterin kanssa. Mallikaunotar kuvattiin saapumassa Up&Down-klubille paljastavassa asussa, josta näkyi melko hyvin läpi.

Isosiskonsa Gigin jalanjäljissä mallinuraa tekevä Bella Hadid on siskonsa tavoin menestystä ulkonäöllään niittävä kaunotar. Hän pääsi äskettäin Models.comin 50 maailman parhaan mallin listalle. Hän on työskennellyt amerikkalaisen IMG Models -toimiston leivissä vuodesta 2014. Bella on entisen malli Yolanda Hadidin ja multimiljonääri Mohamed Hadidin tytär. Hän täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash