Nämä esineet ääntelevät kuin Chewbacca – hulvaton kooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi Star Wars -elokuvien tunnetuimmista hahmoista on Harrison Fordin esittämän Han Solon uskollinen ystävä Chewbacca. Otus muistetaan paitsi koiran ja gorillan välimuotoa muistuttavasta olemuksestaan, myös todella tunnistettavasta ja hauskasta ääntelystään.

Verkossa on nähty lukuisia videoita, joissa jokapäiväisistä esineistä lähtee hämmästyttävän paljon Chewbaccaa muistuttava ääni. Nyt PlayGround+ -sivusto on jakanut Facebook-sivuillaan hulvattoman koosteen, jossa nähdään ja kuullaan laaja kirjo esineitä joiden ääni muistuttaa hahmoa.

Videolla nähdään muun muassa laajalle levinnyt videoleike, jossa vessapaperiteline ja tölkki kuulostavat aivan Chewbaccalta. Näiden lisäksi videolla samaa kieltä Chewbaccan kanssa puhuu myös vetolaatikko, tuoli, auton ikkuna ja vessan pönttö.