Pelle yllätti juoksijat aamulenkillä – karmiva tilanne videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa on ollut viime aikoina jo monia tapauksia, joissa pelleasuihin pukeutuneet ihmiset ovat pelotelleet asuinalueilla pahaa-aavistamattomia ihmisiä. Nyt pelleksi pukeutunut henkilö sai kaksi miestä säikähtämään aamulla metsässä.

YouTube-videolla nähdään karmiva tilanne, jossa pelleksi pukeutunut henkilö lähti ajamaan kahta nuorta miestä takaa. Miehet ovat alkaneet kuvaamaan juoksulenkkinsä aikana videota, koska he uskoivat nähneensä metsässä pellen. Miehet menevät videota kuvatessaan sillalle ja näkevät, että pelle kävelee siltaa pitkin toiselle puolelle kauemmaksi miehistä.

Juoksija huutaa henkilölle ja kysyy mitä hän tekee metsässä puoli kahdeksalta aamulla säikyttelemässä ihmisiä pellepuvullaan. Yllättäin pelle kääntyy ympäri ja alkaakin tulemaan miehiä kohti. Kuvaaja on huomaavinaan pellen kädessä puukon, jolloin juoksijat lähtevät kiireellä pakoon.