Suvi Teräsniskan levy suoraan listaykköseksi: ”Koita nyt olla äitiyslomalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suvi Teräsniskan perjantaina 30. syyskuuta julkaistu albumi Sinä olet kaunis on noussut julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Listaykkönen on Suville jo uran kolmas.

– Olen ollut hämmentynyt siitä, kuinka hienoa palautetta levy on saanut. Listan ykköspaikka on mahtava juttu. Koeta tässä nyt sitte ottaa iisisti äitiyslomalla, kun tämmöisiä uutisia tulee kuultavaksi, onnellinen Suvi nauraa.

Sinä olet kaunis -albumin ovat tuottaneet Leri Leskinen, Janne Oinas, Petri Somer ja Ilkka Wirtanen. Esimakua Suvin pian kymmenen vuotta kestäneen menestyksekkään uran henkilökohtaisimmasta albumista on antanut elokuussa julkaistu single Elämäni miehiä. Vuonna 2013 kaksi hänen albumiaan, Hän tanssi kanssa enkeleiden ja Pohjantuuli, nousivat molemmat suoraan albumilistan kärkeen.

Suvi on syksyn mittaan ihastuttanut tulkinnoillaan katsojia Nelosen supersuositussa Vain elämää -ohjelmassa, ja kappaleet ovat menestyneet loistavasti myös Spotifyn Top 50 –listalla. Tämän viikon perjantaina ruudussa nähdään Suvin päivä. Kaikki Suvin aiemmat albumit ovat myyneet vähintään platinaa, yhteensä hänen levyjään on myyty yli 300.000 kappaletta. Tällä hetkellä Suvi on tauolla ja palaa keikoille keväällä 2017.