Teslasta tuunattiin ruumisauto – tyylikkäästi viimeiselle matkalle

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman arvostetuimpien automerkkien kärkipäähän ilman mainontaa noussut sähköauto Tesla on nyt saanut hieman erikoisen version. Hollantilainen Vander der Lans & Busscher BV on nimittäin tuunannut yhdessä RemetzCarin kanssa Tesla Model S -sähköautosta ruumisauton.

Van der Lans
Van der Lans

Maailman todennäköisesti tyylikkäimmän ja ekologisimman ruumisauton rakentaminen kesti peräti kahdeksan kuukautta, Business Insider uutisoi. Auto on ollut niin suuri menestys, että RemetzCar aikoo nyt rakentaa lisää samanlaisia.

Ruumisauto herätti kovasti huomiota Gorinchemin hautajaismessuilla. Ties vaikka Teslan ruumisautoja nähtäisiin vielä joskus myös Suomeen teillä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat