Emma Robertsin paidasta kuulsi läpi – paparazzikuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts on luonut viime vuosina lupaavaa uraa Hollywoodissa. Taannoin hän nousi tosin otsikoihin varsin kyseenalaisissa merkeissä, sillä hänet pidätettiin Kanadassa poikaystävänsä Evan Petersin pahoinpitelystä.

Eilen Emma kuvattiin Beverly Hillsissä, jossa hän oli shoppailemassa violettiin paitaan pukeutuneena. Emma ei välttämättä ollut huomannut, että paparazzien salamavalot tekivät hänen paidastaan osittain läpikuultavan. Se ei kuitenkaan näyttänyt Emmaa juuri haittaavan.

Emma Roberts tunnetaan parhaiten rooleistaan American Horror Story -kauhusarjassa. Tähti tulee jatkamaan kauhun parissa myös jatkossa, sillä hänet nähdään tänä vuonna alkavan Scream Queens -sarjan pääroolissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash