Kilpikonna ostettiin ruoaksi – puri miestä penikseen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalaiset pehmeäkilpikonnat ovat uhanalaisluokitukseltaan vaarantuneita. Silti kiinalaiset kasvattavat kyseisen lajin edustajia ruoakseen. Nyt eräs kilpikonna kosti kokkaajalleen kivuliaasti.

LiveLeak-sivusto on julkaissut videon, jolla nähdään kilpikonnaa kaupasta kotiin kantava mies. Yhtäkkiä kovakilpinen matelija tarttuu miestä tiukasti haarovälistä suullaan. Kilpikonnat saattavat purra todella ikävästi ilman, että ne päästävät irti.

Kiinalaiset valmistavat kilpikonnista keittoa. Toinen uhanalainen ja ravinnoksi käytetty laji on liemikilpikonna. Niitä on maapallolla enää muutamia satoja tuhansia yksilöitä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat